8 ani din 2008

Învățând din experiențe și fiind mai precauți, am adunat 8 ani de Viziune și Design.

Înființată “în buza” perioadei de criză, Globe Vision Design a pornit totuși la drum cu un avânt serios, câștigând încrederea unor clienți importanți prin seriozitate și respect. Ideea efectelor crizei care a speriat mulți intreprinzători, aceștia tăind bugetele pentru promovare (practic, prima greșeală într-o astfel de perioadă), cumulată cu măsurile economice luate de “marii conducători” ai acelor vremuri (introducerea unui impozit forfetar) au fost, însă, adevărate obstacole pentru o firmă nou înființată.

Cu toate că multe firme au fost afectate, am realizat că dezvoltând cu atenție o strategie se poate merge înainte, și la fel ca orice știre care este repetată la infinit și cele care anunță o nouă criză la fiecare lună au devenit prea banale. Astfel, învățând din experiențe și fiind mai precauți, am adunat 8 ani de Viziune și Design.

Cine este GVD?

În ceea ce privește prezentarea firmelor în mediul online, GVD oferă soluția completă de la achiziția domeniului web la găzduire (hosting), web design și administrare și în plus, cu o experiență în grafică încă din 2000, acoperă segmentele logo design și graphic design prin realizarea de flyere, broșuri, cataloage, calendare personalizte, afișe, cărți de vizită, mape, invitații etc.

Powered by GVD

Din îmbinarea unor pasiuni complementare ale subsemnatului (web design și graphică) și ale partenerului Adi (media și auto) a apărut în toamna anului 2013 ROMANIApeROTI.ro, un proiect media-auto ce prezintă noutăți din industria auto, știri despre cele mai noi modele lansate și vă oferă sute de galerii foto și video cu și despre mașini, motociclete, biciclete dar și rubrici precum Infotrafic, Istoria pe Roți, Life Style, Tuning, Moto, Filme și Mașini.

La începutul anului 2015, pentru printurile diverselor materiale (cărți de vizită, pliante, afișe etc) dar și pentru personalizarea diverselor obiecte promoționale (căni, brelocuri, mousepad-uri, puzzle-uri, tricouri, insigne etc) GVD lansa un alt proiect Mspot.ro – advertising your future.

Tot în 2015, de ziua națională a României, apărea prezentul blog, un proiect prin care să încercăm să nu tratăm lucrurile superficial, să privim dincolo de informațiile recepționate prin toate mijloacele în format brut și de ce nu, să prezentăm și lucrurile frumoase.


globedesign.ro

Cu toate că am pus mereu clientul pe primul plan, “printre picături, pixeli și clickuri” am reușit să schimbăm și imaginea propriului site, ținând cont de principiile și tehnicile nou apărute, de la htaccess la web design responsive.


Mulțumim tuturor colaboratorilor, clienților, partenerilor, atât celor care ne-au fost alături în primii 8 ani, cât și viitorilor prieteni.

 

 

gvd 1
gvd 2
gvd 3