(UPDATE) A murit PRINCE. Avea 57 de ani

(UPDATE) A murit PRINCE. Avea 57 de ani

Ancheta poliției și testament. Artistul a fost găsit inconștient pe 21 aprilie 2016, în liftul din studioul său de înregistrări, potrivit TMZ.com

UPDATE: 03.06.2016

Cântăreţul american Prince Rogers Nelson a decedat din cauza unei supradoze de opioide, arată rezultatele testelor efectuate de autorităţile americane, conform unui oficial implicat în investigaţii citat de site-ul agenţiei Associated Press.

 

UPDATE: 27.04.2016

Ancheta poliției și testament

Șeriful ținutului Carver, Jim Olson, a declarat că pe trupul artistului nu s-au găsit leziuni în urma investigațiilor privind decesul, și nici detalii care să indice un suicid. Șeriful a mai adăugat că nu i se pare un lucru neobișnuit că unul din angajații care au găsit trupul artistului în liftul studioului propriu de înregistrări din Paisley Park nu a știut să comunice adresa în urma apelului la 911.

Un reprezentant al Oficiului Medical, însărcinat cu examinarea lui Prince, a comunicat că autopsia este completă dar că nu vor face publice rezultatele până când nu vor fi finalizate testele toxicologice, care ar putea dura câteva săptămâni.

Poliția a mai interogat și un avocat ce i-a reprezentat în trecut pe sora artistului, Lorna, și pe fratele vitreg, Duane, în legătură cu tratamentele lui Prince pentru o supradoză de droguri în urmă cu 6 zile de deces. Deşi apropiaţii cântăreţului au spus că în ultimii ani nu au văzut semne că ar consuma droguri, există suspiciuni că ar fi folosit Percocet și cocaină. De menționat că Duane a murit în 2011 iar Lorna în 2006, astfel informațiile avocatului Mike Padden nu sunt actualizate.

Cine sunt moștenitorii averii

Se pare că Prince a murit fără a lăsa un testament, astfel șase rude apropiate ar împărți averea.
Până în 2014, artistul nu a dorit să redacteze un testament, rămânând un an în care artistul e posibil să fi completat un astfel de testament, deși sunt șanse mici, cunoscută fiind ambiția lui de a nu avea testament.
Dacă nu apare niciun testament, conform legilor din Minnesota, rudele de rangul 1 și 2 (copii și frați) ar împărți în mod egal averea artistului. Prince a avut opt frați și suroti, dar doar Tyka fiind rudă de sânge completă, și cum doi din frații săii fiind decedați, ar rămâne șase rude apropiate. Aceasta este o variantă. Însă, în cazul în care cei doi frați decedați au avut copii, ei ar împărți cota cu mama acestora.

Conform TMZ.com, averea artistului se ridică în jurul sumei de 150 de milioane de dolari.

 

 

Știrea inițială:

Cântărețul - cu numele complet Prince Rogers Nelson - a avut o urgență medicală în data de 15 aprilie când a forțat avionul său privat să aterizeze de urgență în Illinois. Însă, în ziua următoare a apărut la un concert pentru a-și asigura fanii că totul este în regulă. Apropiații săi au declarat pentru TMZ că el se lupta din greu cu o gripă.