George Michael a murit la vârsta de 53 de ani

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani

Starul a murit în pace acasă, în locuinţa sa din Oxfordshire, chiar în ziua de Crăciun

După Prince și Leonard Cohen sau David Bowie un alt artist a murit anul acesta. Născut Georgios Kyriacos Panayiotou în East Finchley, London, George Michael și-a început cariera în 1981, împreună cu Andrew Ridgeley sub numele de Wham! Deși au avut succes cu melodii ca "Wake Me Up Before You Go-Go", "Freedom" sau "Everything She Wants", în 1987, George Michael lansează primul său album solo, Faith, pentru care cântă la mai multe instrumente, compune și produce toate cântecele, cu excepția unuia pentru care este co-compozitor, talentele respective impunându-l printre artiștii cu cele mai mari vânzări.

Dotat cu o voce deosebită a făcut trecerea cu ușurință de la idolul adolescenților la un star în toată regula, ajutat fiind și de o prezență scenică plăcută. Și, desigur, ca în majoritatea cazurilor, până la droguri și problemele cu poliția a mai fost decât un pas, probleme care au umbrit acele talente muzicale.


Surse apropiate lui George Michael afirmă că superstarul a murit în somn, fără dureri, din cauza unei insuficienţe cardiace, potrivit celebrului site american TMZ, informaţia fiind confirmată şi de impresarul său, Michael Lippman.
 

Mulţumesc George pentru muzica ta!